perjantai 22. marraskuuta 2019

Nappisilmän joulukuusikortti

Askartele lapsen kanssa helppo joulukortti

Muistatko meidän taianomaisen nappirasiamme? Suurin osa napeistamme on kierrätysnappeja, ne ovat lukemattomia kertoja inspiroineet minua ja Nappisilmää askartelemaan. Tällä kertaa pajassamme syntyi joulukortteja. 

Pidän yksinkertaisen tyylikkäistä korteista, joissa tuttuja elementtejä on käytetty uudella tavalla. Tässä kortissa kuusi muodostuu askartelumaalilla painetusta lapsen käden kuvasta ja kuusen koristepalloiksi on liimattu nappeja. Latvaan on liimattu kultainen tähti.

Viime jouluna askartelimme Nappisilmän kanssa seimikortin, jonka löydät täältä. Myös ystävänpäiväksi askartelemamme sydänkortti sopii joulukortiksi, kun siinä käyttää jouluisia värejä. Kaikki nämä korttimallit sopivat hyvin lasten kanssa askarreltavaksi. 

Onkin mielenkiintoista nähdä, miten Postin lakon kanssa käy, ja pystyykö tänä vuonna joulukortteja lähettämään postitse. Me ainakin täällä askartelemme toiveikkaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sateenkaari rantakivistä

Parhaat hetket lasten kanssa syntyvät yleensä suunnittelematta ja yhteistä niille on usein kiireetön yhdessäolo. Olen koronaepidemian a...