maanantai 12. helmikuuta 2018

Nappisydänkortti


korttiaskartelu lasten kanssa

Nappirasia inspiroi usein minua askartelemaan, ja Nappisilmä rakastaa leikkiä napeilla. Nappisilmän ollessa kipeänä innostuimme askartelemaan hänen kanssaan ystävänpäiväkortteja. Kortteja syntyi Nappisilmän kummeille, isovanhemmille ja parhaille kavereille.

askartele ystävänpäiväkortti lapsen kanssa

Leikkasin ja liimasin itse kartonkisydämet ja lajittelimme yhdessä Nappisilmän kanssa eri sävyisiä nappeja eri lautasille. 2,5-vuotias Nappisilmä liimasi itse napit sydämiin. Hänen oli helpoin levittää liimaa vanupuikolla. Nappisilmä käytti aika reilusti liimaa, ja painelin jälkeenpäin kevyesti talouspaperilla ylimääräisiä liimoja pois. Liimasta tule kuivuessaan läpinäkyvää, joten yli mennyt liima ei haittaa. Isompi lapsi voi leikata ja liimata sydämenkin itse. Laitoimme kortit kuivumaan kirjan väliin, jolloin ne kuivuivat suoriksi.

askartele ystävänpäiväkortti lapsen kanssa

Askartelin samalla itse kummitytölleni samanlaisen nappikortin harmaalle pohjalle. Pidän eniten Nappisilmän sommittelemista sydämistä. Aikuinen helposti sommittelee liikaa, mutta pieni lapsi liimaa sopivan spontaanisti, jolloin lopputulos voi olla jopa parempi kuin liian sommiteltuna.

Hyvää ystävänpäivää!

2 kommenttia:

  1. Niin kauniit kortit! Ja jälleen kerran sun pettämättömän värisilmän mukaisesti raikkaat ja tyylikkäät väriyhdistelmät ^__^

    -Maria W.

    VastaaPoista

Luetuimmat blogipostaukset