torstai 15. helmikuuta 2018

Haikarakortti


Keväisin syntyy paljon vauvoja, ja onnittelukortteja tarvitaan. Askartelimme Nappisilmän kanssa haikarakortin vauvaonnitteluksi. Tykkään korteista, joissa on jokin juju, ja tässä se on lapsen käden kuva, josta muodostuu haikara.

Painoimme Nappisilmän käden kuvan sormiväreillä. Haikaran värityksen saimme maalaamalla Nappisilmän sormenpäät harmaiksi ja käden muuten valkoiseksi. Nappisilmän mielestä käden maalaaminen oli kaikkein hauskin vaihe!

Maalasin haikaran pään korttiin siveltimellä painetun peukalonkuvan jatkoksi. Haikaran kuivuttua ja Nappisilmän mentyä päiväunille viimeistelin kortin liimaamalla oranssista kartongista jalan ja nokan, ja kankaasta pussukan, jossa haikara kantaa vauvaa. Laitoin kortin kirjan väliin kuivumaan suoraksi, ja Nappisilmä liimasi päiväunilta herättyään haikaralle valmiin askartelusilmän.

Tervetuloa maailmaan pikkuinen!

2 kommenttia:

  1. Tää on niin nerokas! Söpö ja yksinkertaisen tyylikäs yhtä aikaa!Ja oman kämmenen käyttäminen antaa siihen vielä kivan lisämausteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustavasta palautteestasi!
      Minäkin tykkään askarteluideoista, jotka voi toteuttaa lapsen ja aikuisen yhteistyönä, ja lopputuloksena on jotain tyylikästä ja käyttökelpoista.
      Ja tykkään korteista, joissa on jokin juju, kuten tässä käden kuvasta muodostuva lintu.

      Poista

Luetuimmat blogipostaukset