lauantai 10. elokuuta 2019

Pikkuveljen ensimmäinen askartelu

Ristiäisten kiitoskorttiin painettu vauvan jalanjälki

Olen keskittynyt nauttimaan kesästä ja vauvasta enkä ole ehtinyt esitellä Pikkuveljen ensimmäistä askartelua! Painoimme hänen pikku varpaidensa kuvia ristiäisten kiitoskortteihin. 

Kastejuhlat ovat ihanimpia ja herkimpiä juhlia, täynnä toivoa ja uuden elämän alkua. Pikkuveljen kaste oli keväällä ja luontokin oli samaan aikaan heräämässä uuteen elämään. Juhlien teemaväriksi sopikin siksi hyvin hennon vihreä. Koristelimme juhlapöydät hennon valkoisilla tulppaaneilla ja koivun oksilla, jotka olivat hiirenkorvilla. Askartelimme kiitoskortit samoilla keväisillä sävyillä.

Tulppaaneja ja koivun hiirenkorvaoksia

Vauvan jalankuva oli helpointa painaa hänen istuessaan sitterissä. Suojasin sitterin vanhalla harsolla ja tuputtelin vaahtomuovin palalla väriä pieneen jalkapohjaan. Touhu sujui yllättävän siististi. Pikkuveli seurasi uteliaana, mitä tapahtuu. Painoimme jalanjälkiä isolle kartongille, josta leikkasin värin kuivuttua sopivan kokoisia kortteja. Silloin ei ole niin tarkkaa, mihin kohtaan kartonkia pikku jalka osuu. Liimasin kortit sopivan värisille taustakartongeille ja viimeistelin ne herkillä perhosilla, jotka ovat lennähtäneet isovarpaalle istumaan.
Voiko söpömpiä varpaita olla?


Paina ristiäisten kiitoskortteihin vauvan jalankuvia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sateenkaari rantakivistä

Parhaat hetket lasten kanssa syntyvät yleensä suunnittelematta ja yhteistä niille on usein kiireetön yhdessäolo. Olen koronaepidemian a...