torstai 5. maaliskuuta 2020

Ninjat vessapaperirullista

vessapaperirullasta askarreltu ninjago

Askartelimme flunssapäivän iloksi ninjoja vessapaperirullista. Saimme idean ninjojen askarteluun netistä Baker Ross-sivustolta ja tapamme mukaan kehitimme ideaa eteenpäin ja lisäsimme ninjoille huput, liikkuvat kädet ja puiset miekat.

Nappisilmä maalasi vessapaperirullat askartelumaalilla. Leikkasimme kasvot keltaisesta kartongista, liimasimme kasvoihin askartelusilmät ja piirsimme kulmakarvat mustalla tussilla. Ninjahuput kieputimme piipunrassista ja liimasimme pään takaa kiinni vessapaperirullaan.

Kädet teimme kaksinkertaisesta piipunrassista yhtenäisenä kappaleena ja työnsimme vessapaperirullaan molemmille puolille tehtyjen reikien läpi. Kun yhtä kättä liikuttaa, toinenkin käsi liikkuu ja heiluttaa miekkaa. Miekat teimme puisen askarteluaidan seipäistä ja Nappisilmä maalasi ne kultamaalilla. Ninjojen ympärille solmimme ristiin mustaa kuminauhaa, jonka avulla miekat voi kiinnittää ninjan lanteelle tai selkään. Nappisilmää viehätti nämä toiminnalliset yksityiskohdat ja hän sai flunssapäivän mukavasti kulumaan leikkiessään ninjoilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luetuimmat blogipostaukset