tiistai 10. syyskuuta 2019

Katjuskashopin uniikit käsin tehdyt nallet

Katjuska handmade uniikit käsityönä tehdyt pehmolelut

Ihana intiaanikesän päivä: hellettä syyskuussa! Meitä on todella hemmoteltu. Pikku varpaat saavat vielä kerran viuhtoa paljaina ja nauttia hiekan ja nurmikon tunnusta. Nyt täytyy ottaa auringon valoa talteen sydämen täydeltä ennen syksyn harmautta ja kurahousukelejä.


Käsityönä tehty uniikki pehmolelu

Meitä on hemmoteltu myös nappisilmien uusilla uninalleilla, jotka ovat voittaneet koko perheen sydämet. Nallet on tehnyt lahjakas käsityöläinen Katri, joka tekee uniikkeja pehmoleluja käyttäen paljolti kierrätysmateriaaleja. Eläinhahmoista jokaisella on oma persoona ja sielu. Leluja voi ostaa Etsyn Katjuskashopista. Valmiina olevien hahmojen lisäksi voi tilata lelun toivomillaan yksityiskohdilla, kuten nimien alkukirjaimet meidän poikien nallejen paidoissa. Katrilla on myös instagram-tili katjuska_handmade, joka on todellinen satujen taikamaailma ja silmänilo käsityön ystävälle.

Katjuskashopin käsintehdyt uninallet veljeksille

Nappisilmän lempivärit ovat turkoosi ja keltainen ja lastenhuoneemme on sisustettu turkoosilla ja keltaisella. Pyysimme näiden värien näkyvän nallejen vaatteissa. Nallet saapuivat postissa ja meillä oli pieni jouluaatto keskellä kesää kun avasimme postipaketin lasten kanssa. Pojat riemuitsivat nalleista, ja minua puhutteli lisäksi uniikit, kauniit, kierrätysmateriaaleista tehdyt lahjapaketit ja tekijän henkilökohtainen viesti molemmille pojille.Nämä nallet ovat monella tavalla hyvän mielen nalleja! Ennenkaikkea ne tuovat hyvän mielen pienille omistajilleen. Olen myös iloinen siitä, että kun ostan lelun käsityöläiseltä, voin olla varma, ettei sitä ole tehnyt toinen lapsi jossain köyhässä maassa puoli-ilmaiseksi. Myös kierrätystekstiilien käyttö vähentää turhaa luonnon tuhoamista ja materiaalit ovat myrkyttömiä ja turvallisia. Ostamalla käsityöläiseltä myös tuen yhden käsityöläisen unelmaa. Minusta on upeaa, että joku toteuttaa unelmaansa ja käyttää lahjojaan, ja samalla tuo monille lapsille palan kiehtovaa satumaailmaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sateenkaari rantakivistä

Parhaat hetket lasten kanssa syntyvät yleensä suunnittelematta ja yhteistä niille on usein kiireetön yhdessäolo. Olen koronaepidemian a...