lauantai 2. helmikuuta 2019

Kuppikakkukortti ystävänpäiväksi

Askartele ystävänpäiväkorttiin kuppikakku lapsen käden kuvasta

Siitä alkaakin olla pian vuosi kun aloitimme Nappisilmän kanssa tämän blogin, ja taas on ystävänpäivä ovella! Viime vuonna askartelimme Nappisilmän kanssa sydänkortteja kierrätysnapeista.

Tänä vuonna askartelimme kuppikakkuja Nappisilmän painetusta käden kuvasta. Törmäsin ideaan tehdä lapsen käden kuvasta kuppikakku I Heart Arsts n Crafts -sivulla. Jatkoin ideaa lisäämällä kuppikakkuun suklaasydämen, jotta ystävä saa hyvän mielen lisäksi suun makeaksi.

käsintehty ystävänpäiväkortti

Tällä kertaa Nappisilmä ei jaksanut askarrella kauaa, ja vain käden kuvat ovat hänen käsialaansa. Askartelin itse kortit loppuun. Kuppikakun vuoan voi tehdä koristepaperista, lahjapaperista tai oikeasta paperisesta muffinssivuokasta. Aaltopahvista tulee mukava kolmiulotteinen haitarimainen pinta. Oman maun mukaan voi lisätä pitsinauhaa, rusetteja ja nappeja. Ja niitähän askartelijan kaapeista aina löytyy! Mitä makeampi, sen parempi!

Kiinnitin suklaasydämet kortteihin kaksipuoleisella teippinauhalla, jolloin ne on helppo irrottaa syötäväksi, eikä niistä jää jälkeä korttiin.

Askartele helppo kuppikakkukortti ystävänpäiväksi

Lopuksi Nappisilmä innostui, että haluaa tehdä kummituskortin eräälle tietylle ystävälleen! Tämän ystävän kanssa Nappisilmä tykkää leikkiä kummitusta ja "Pädmäniä ja Supelmäniä". 

Kummituksia ystävänpäiväkorttiin? No, varmasti 3-vuotias poikaviikari tietää paremmin kuin äiti, mistä toinen 3-vuotias poikaviikari ilahtuu! Ja onhan tärkeää, että askartelun aihe on askartelijaa itseäänkin inspiroiva.

Askartele lapsen kanssa kummituskortti käden kuvista



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luetuimmat blogipostaukset