sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Paloautokutsukortti

handmade firetruck card

Nappisilmä toivoi 3-vuotissynttäreilleen paloautokakkua. Niinpä askartelin myös synttärikutsuiksi paloautokortteja. Paloauton rungon, renkaat, ikkunan, tikapuut ja kypärän leikkasin kartongista. Nappisilmän kuvan kopioin kopiokoneella valokuvasta ja leikkasin ja liimasin ikkunaan paloauton kuljettajaksi. Kolmonen on valmis puinen numero, jonka maalasin keltaiseksi askartelumaalilla. Pölykapseleiksi liimasin kierrätysnapit. Paloauton lamppuina ja vilkkuna on Sinellin akryylitimantit.

Tikapuut on kiinnitetty haaranastalla, ja niitä voi liikuttaa ylös ja alas. Kutsuteksti on piilossa tikapuiden alla, ja sen saa esiin nostamalla tikapuut ylös. Arvelin tämän yksityiskohdan kiehtovan lapsivieraita. Ainakin Nappisilmä itse leikki kutsukorteilla ennen niiden lähettämistä, ja askartelin yhden ylimääräisen kortin Nappisilmälle leikkeihin.

Kutsukortit askartelin itse, mutta synttärikoristelujen askarteluun Nappisilmä pääsi mukaan. Askartelimme ikkunaan tulenlieskoja kartongista ja niihin painettiin Nappisilmän käden kuvat sormiväreillä. Sain idean tulenlieskoihin Onnistain-blogista ja jatkoimme ideaa kädenkuvilla. Tulenlieskoja voi käyttää uudelleen kiitoskortteina synttäreiden jälkeen.

paloautosynttäreiden koristelu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luetuimmat blogipostaukset